Tarım ve Orman Bakanlığı, taşra teşkilatı hizmet birimlerine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında 5500 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvurular, Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından yapılacak merkezi yerleştirme ile gerçekleştirilecek. Başvurular, 31 Ocak 2024 ile 7 Şubat 2024 tarihleri arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden yapılabilecek.

Başvuru yapacak adaylar, KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu'nda belirtilen kurallara göre, ÖSYM'nin internet sitesi üzerindeki Aday İşlemleri sekmesinden (https://ais.osym.gov.tr/) T.C. Kimlik No ve şifre kullanarak tercihlerini gerçekleştirebilecekler. Unutulmamalıdır ki, ÖSYM'ye ve Tarım ve Orman Bakanlığı'na posta yoluyla gönderilen veya elden verilen tercih listeleri geçerli olmayacaktır.

Adaylar, tercihlerini 5500 sözleşmeli personel pozisyonları arasından seçim yaparak, 7 Şubat 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlayabilirler. Yerleştirme sonuçları, ilan edilen tarihlerin ardından adaylara duyurulacaktır.

ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın Konuşması Öncesi Altın Fiyatları rekor kırdı ABD Merkez Bankası Başkanı Powell'ın Konuşması Öncesi Altın Fiyatları rekor kırdı

Başvuru yapacak adaylar için önemli not: Başvurular, belirtilen tarihler arasında ÖSYM'nin internet sitesi üzerinden online olarak gerçekleştirilecektir.

Editör: Ömer Faruk