Güncel

TBMM, HÜDA PAR'ın Soykırım ve İnsanlığa Karşı Suçlar İçin Getirdiği Kanun Teklifini Kabul Etti!

TBMM Genel Kurulu, HÜDA PAR'ın Gazze'deki soykırıma ortak olan siyonistlerle ilgili hazırladığı kanun teklifinin görüşülmesini kabul etti. Teklif, soykırım ve insanlığa karşı işlenen suçların soruşturulmasında TBMM'ye yetki verilmesini öngörüyor.

Abone Ol

TBMM Genel Kurulu, HÜDA PAR tarafından sunulan ve Gazze'deki soykırıma ortak olan siyonistlerle ilgili kanun teklifinin görüşülmesini kabul etti. Bu teklife göre, soykırım ve insanlığa karşı işlenen suçların soruşturulmasında TBMM de yetkili olacak. Bu düzenleme ile siyasi mülahazalardan bağımsız olarak soruşturma talebinde bulunulabilecek.

Kanun teklifi, yabancı devletlerin ordularına gönüllü olarak katılan ve soykırım veya insanlığa karşı suç işleyen kişilerin Türkiye vatandaşlıklarının düşürülmesi ve Türkiye'deki mal varlıklarına el konulmasını da içeriyor. Bu düzenlemeyle, savaş suçlarına karışmış kişilerin adil bir şekilde yargılanması sağlanacak.

HÜDA PAR yetkilileri, bu kanun teklifinin Türkiye'nin uluslararası hukuka bağlılığını ve insan haklarına verdiği önemi gösterdiğini belirtti. Teklifin kabul edilmesiyle, Gazze'deki olaylarla bağlantılı olarak suç işleyen Türkiye vatandaşlarına karşı daha etkili önlemler alınabileceği ifade edildi.