Haber Merkezi - Televizyon izleyici verileri, TİAK Tv İzleyici Ölçüm Paneli tarafından açıklandı. Sina Koloğlu'nun paylaştığı bilgilere göre, Tüm Gün ve Prime Time'da en çok izlenen kanallar belirlendi.

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Filistin Meselesi Bizim İçin Milli Bir Davadır" TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Filistin Meselesi Bizim İçin Milli Bir Davadır"

Açık kanallarda Tüm Gün sıralamasında ATV birinci, Kanal D ikinci, Show TV üçüncü, Fox TV dördüncü, Star TV beşinci, TV 8 altıncı ve TRT yedinci sırada yer aldı. En çok izlenen zaman dilimi olan Prime Time'da ise Atv birinci, TRT ikinci, TV 8 üçüncü, Kanal D dördüncü, Fox beşinci, Star TV altıncı ve Show TV yedinci sırada yer aldı.

Haber kanallarında ise Tüm Gün sıralamasında TRT Haber birinci, CNN Türk ikinci, Halk TV üçüncü, A Haber dördüncü, Habertürk beşinci ve NTV altıncı oldu. Prime Time'da ise TRT Haber birinci, CNN Türk ikinci, A Haber üçüncü, Halk TV dördüncü ve Habertürk beşinci sırada yer aldı.

Bu rekabetin içinde Sözcü TV'nin yeni yayın hayatına rağmen dikkat çekici bir performans gösterdiği belirtilirken, Tele1 dokuzuncu ve Ülke TV ile Haber Global onunculuğu paylaştı.

Editör: Ömer Faruk