Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yalova'da gerçekleştirilen hizmetleri değerlendirdi. AK Parti Yalova İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşmada, seçimlerde adayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti'nin adayı olduğunu vurguladı.

Uraloğlu, siyasetin AK Parti hükümetleriyle doğru bir şekilde yapılabileceğini belirtti. AK Parti teşkilatlarının hizmeti Allah'ın rızası için sunduğunu ifade ederek, siyasetin ötekileştirilmemesi gerektiğini ve herkesin siyasete katılmasının önemini vurguladı.

Cumhur İttifakı'nın ülkeye hizmet etmeyi amaçladığını dile getiren Uraloğlu, çıkar hesapları olmadan birlikte çalıştıklarını ve hedeflerinin Yalova'daki belediye başkanlıklarını kazanmak olduğunu belirtti.

Seçim çalışmalarının önemine değinen Uraloğlu, Yalova'nın önemine vurgu yaparak buraları kazanmanın gerekliliğini ve AK Parti'nin turuncu renk haritasında Yalova'nın yer almasının önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla sahada olduklarını ve Yalova'nın ihtiyaçlarını karşılamak için çaba sarf ettiklerini belirten Uraloğlu, adayların belirlenmesiyle sahaya ciddi bir şekilde çıkacaklarını ifade etti.

Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı Sakarya'da Makarna Fabrikasında Patlama: 20 Yaralı

Bakan Uraloğlu, adayın Cumhurbaşkanı'nın adayı olduğunu ve hep birlikte sahada olunması gerektiğini vurgulayarak, Cumhurbaşkanı'nın talimatıyla hareket ettiklerini ve adayın hepimizin adayı olduğunu söyledi.

Daha sonra MHP Yalova İl Başkanlığı'na geçen Uraloğlu, partinin İl Başkanı Ahmet İhsan Güldoğan ve yöneticileriyle basına kapalı görüştü.

Editör: Ömer Faruk