Güncel

Ümmetin Bacılarının İffeti Katillerin Elinde Sergileniyor!

Filistin topraklarında yaşanan utanç verici bir olayda, işgalci güçler Müslüman Filistinli kardeşlerin evlerine düzenledikleri saldırıların ardından, evlerde bulunan Müslüman bacıların iç çamaşırlarını sergileyerek büyük bir öfkeye sebep oldular.

Abone Ol

Haber Merkezi-Filistin topraklarında yaşanan son derece utanç verici bir olay, işgalci güçlerin Müslüman Filistinli kardeşlerin evlerine düzenledikleri saldırıların ardından, evlerde bulunan Müslüman bacıların iç çamaşırlarını sergileyerek dalga geçmeleriyle sınırı aştılar. Bu vahim olay, Filistin toplumunda büyük bir öfkeye neden oldu.

İşgalci katiller, önceki günlerde Filistin'deki evlere hava saldırıları düzenleyerek birçok masum sivilin hayatını kaybetmesine yol açtı. Ancak bu insanlık dışı eylemler yetmezmiş gibi, saldırıların ardından işgalci güçlerin bazı evlere girerek iç çamaşırları sergilemeleri Filistin halkını derinden sarsarak büyük bir öfkeye sevk etti.

Müslüman Filistinli kardeşlerimizin evlerine girip iç çamaşırlarıyla poz veren işgalci güçler, bu saygısızlıkla Filistinli ailelerin mahremiyetini ve onurunu hiçe saydılar.

Ümmet-i Muhammed olarak bilinen Müslüman toplumlar, bu utanç verici olay karşısında sessiz kalmakla eleştirildi. Çünkü bu tür saldırılar sadece Filistin halkına değil, tüm İslam ümmetine yönelik bir hakarettir ve karşı koymak için birlik olmayı gerektirir.

Nitekim peygamber zamanında Medineli Ensardan bir zatın hanımı, yüzü örtülü olduğu halde, bir Yahudî kuyumcunun dükkânına ziynet eşyası almak maksadıyla girer. Yahudîler kadının yüzünü açmaya çalışırlar, ancak kadın kapalı oturmakta ısrar eder. Derken, Yahudînin biri, kadına hissettirmeden arkasından elbisesinin eteğini bir diken ile beline iliştirir.

Kadın ayağa kalkınca eteği açılıverir. Hazır bulunan Yahudîler eğlenerek kahkaha ile gülerler. Bu hal karşısında kadın feryadı basar. Oradan geçmekte olan bir Müslüman çığlığı duyunca kadının imdadına koşar. Müslümanla Yahudî boğaz boğaza gelirler ve sonunda Müslüman Yahudîyi öldürür. Bunu gören oradaki Yahudîler de Müslümanın üzerine çullanarak onu şehid ederler.

Hazreti Muhammed'in ashabı, müslüman bacıların şerefine nasıl el uzatılmasına izin vermedilerse Hazreti Muhammed'in ümmeti müslüman bacıların onuruyla dalga geçilmesine izin vermemeleri ve her müslümanın tepkilerini ortaya koyması gerekir.