Umut Kervanı Van Derneği, 2023 yılında Van'da 3 bin 544 aileye 2 milyon 21 bin 471 TL değerinde gıda, giyim, kömür ve nakdi destek gibi yardımlarda bulundu.

Umut Kervanı Van Derneği, 2023 yılında muhtaç ailelere umut olmaya devam etti. Faaliyet raporunu paylaşan Başkan Sedat Vatan, 2023 yılında 3 bin 544 aileye, 2 milyon 21 bin 471 TL değerinde yardım yapıldığını belirtti. Yardımlar arasında gıda, giyim, kömür ve nakdi destek bulunuyor.

Metin Suiçer, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığına Atandı Metin Suiçer, HÜDA PAR Elazığ İl Başkanlığına Atandı

Başkan Vatan, yaptıkları çalışmaların yanı sıra 100 günü aşkın bir süredir Filistin direnişini desteklediklerini ve hayırseverlerin desteklerine her zamankinden daha çok ihtiyaçları olduğunu dile getirdi. Yurt içinde ve yurt dışında ihtiyaç sahiplerine ulaşma çabalarını sürdüren Umut Kervanı, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı gözetmeksizin yardımlarını gerçekleştiriyor.

Vatan, iyilik kervanının devam edebilmesi ve daha fazla ihtiyaç sahibine umut olabilmek için hayırseverlerden destek beklediklerini vurguladı. Yapılan yardımlar arasında gıda, giyim, nakdi yardım, kırmızı et, beyaz et, yakacak odun, sıcak yemek ve bayram şekeri gibi çeşitli kategorilerde yardımlar bulunuyor. 2023 yılında toplamda 3 bin 544 aileye ulaştırılan yardım miktarı 2 milyon 21 bin 471 TL olarak kaydedildi.

Editör: Ömer Faruk