Umut Kervanı Diyarbakır, her yıl olduğu gibi bu yıl da "Bir Bot Bir Mont" kampanyasıyla bölgedeki ihtiyaç sahibi çocukların giyim ihtiyaçlarına çare oluyor. Gıda, barınma, kırtasiye gibi alanlarda destek sağlayan kuruluş, bu kez minik yürekleri unutmadı ve kış aylarında sıcak tutacak bot ve montlarla çocukları sevindirdi.

Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun" Mil-Diyanet-Sen Genel Başkanı Celaleddin Gül’den Sert Eleştiriler: "İslami STK'lar Sus Pus, Yazıklar Olsun"

Umut Kervanı Diyarbakır Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Emin Olgun, giyim yardımı faaliyetleri hakkında yaptığı açıklamada, hayırsever bağışlarla gerçekleştirdikleri kampanyanın önemine vurgu yaptı. Bağışların yardım faaliyetlerini sürdürmelerini sağladığını belirten Olgun, hayır sahiplerine teşekkür ederek, "Bu sene de yapılan bağışlarla birçok çocuğun kışlık giyim ihtiyacını karşıladık. Allah hayır sahiplerinden razı olsun, sayılarını arttırsın. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun." dedi.

Olgun, aynı zamanda faaliyetlerinin devamlılığının bağışlarla mümkün olduğunu ifade ederek, "Hayır sahipleri ne kadar bağış yaparlarsa, biz de o kadar faaliyetlerimizi artıracağız. Bu anlamda destek bekliyoruz." şeklinde konuştu. Umut Kervanı Diyarbakır, minik yürekleri sıcacık tutan bu kampanya ile bölgedeki ihtiyaç sahibi ailelere umut olmaya devam ediyor.

Editör: Ömer Faruk