Güncel

Umut Kervanı'ndan çocuklara bot ve mont yardımı

Umut Kervanı'ndan çocuklara bot ve mont yardımı Umut Kervanı Vakfı, Van'da ihtiyaç sahibi onlarca çocuğa bot ve mont yardımında bulundu.

Abone Ol

Umut Kervanı Vakfı, Gazze'deki yardım çalışmalarının yanı sıra Van'da da ihtiyaç sahibi çocuklara bot ve mont hediye etti. Kışın gelmesiyle birlikte Van'daki muhtaç ailelere yönelik odun, kömür, gıda ve kışlık kıyafet çalışmalarını hızlandıran vakıf, düzenlediği kermes ve bağış kampanyalarının gelirleriyle ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyor.

Umut Kervanı Van Başkanı Sedat Vatan, yaptıkları yardımlara ilişkin bilgi vererek, "Gazze'ye yaptığımız yardımların yanı sıra derneğimize kayıtlı olan mağdur ailelerimizi de unutmadık. Hayırseverler aracılığıyla onlarca çocuğumuza kışlık elbise (bot, mont) dağıtımı gerçekleştirdik. İnşallah önümüzdeki günlerde gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan paketlerimizi ailelerimize ulaştıracağız. Hem yurt içi hem yurt dışı yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor. Daha fazla mağdur ve mazlum insana ulaşabilmek için siz değerli kardeşlerimizin katkılarına ihtiyacımız var. Üç ayların başlangıcına yaklaşmamız dolayısıyla oruç ibadetini yerine getiren mağdur ailelerimiz için iftar paketleri hazırlamayı planlıyoruz. Bu konuda destek vermek isteyen herkes bizimle iletişime geçebilir. Dualarını ve desteğini esirgemeyen herkese şükranlarımızı sunuyoruz" ifadelerini kullandı.