Sakarya Hendek'teki Makarna Fabrikası Patlamasında Yeni Gelişme: 6 Kişi Gözaltında! Sakarya Hendek'teki Makarna Fabrikası Patlamasında Yeni Gelişme: 6 Kişi Gözaltında!

Esma Tokdemir, Umut Kervanı Siirt kadın gönüllülerinden biri olarak, yardıma muhtaç ve yardım etmeyi sevenler arasında bir bağlantı görevi üstlendiklerini belirtti. Tokdemir, hayırseverlerin katkılarıyla bugün 50 çocuğa ayakkabı ve giyim yardımı sağladıklarını, gün sonunda ise 250-300 aile ve çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini ifade etti.

Tokdemir, önceden alınan ayakkabı yardımları ve Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin topladığı kışlık elbiselerle, ihtiyaç sahibi aileleri ve çocukları derneğe davet ederek kışlık elbiseleri almalarını sağladıklarını belirtti.

Siirt İbrahim Hakkı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine duyarlılıkları için teşekkür eden Tokdemir, bu yardımların küçük yüreklerde sevinç ve büyük umut yarattığını vurguladı.

Umut Kervanı Siirt olarak aktif çalışmalarına devam ettiklerini belirten Tokdemir, hayırseverlerin gönül rahatlığıyla gönderdikleri yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını ifade etti. Tokdemir, Siirt halkına çağrıda bulunarak, yardımların güvenilir bir şekilde kendilerine ulaştırılmasını ve bu desteklerin umutları büyütmek adına birlikte değerlendirilmesini istedi.

Editör: Ömer Faruk