Güncel

Valilikten camideki intihara ilişkin açıklama!

Abone Ol

Valilik açıklamasına göre, İstanbul'un Beyoğlu ilçesindeki bir camide intihar eden Uğur Falay'ın evinde, annesi ve kız kardeşinin de ölü bulunduğu belirtildi.

Yapılan ön inceleme sonucunda her iki olayda da aynı silahın kullanıldığı ortaya çıktı.

Falay'ın intihar ettiği cami içerisinde saat 10.40 sıralarında yaşanan olayda, ruhsatsız tabancanın kullanıldığı ifade edildi. Valilikten yapılan açıklamada, Falay'ın 15-25 Mart tarihlerinde cezaevinden izinli çıktığının tespit edildiği belirtildi.

Ayrıca, Falay'ın evine yapılan incelemede, annesi Hüsna Falay ve kız kardeşi İrem Falay'ın ölü olarak bulunduğu aktarıldı. İncelemelerde, intihar ve cinayetlerin aynı silahla gerçekleştirildiği sonucuna varıldı ve konuyla ilgili kriminal inceleme devam ediyor.

Yapılan çalışma sonucunda bu kişinin, 15-25 Mart tarihlerinde cezaevinden izinli çıktığının tespit edildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Şahsın ev adresine inceleme amacıyla gidildiğinde ise Uğur Falay'ın annesi 59 yaşındaki Hüsna Falay ve 22 yaşındaki kız kardeşi İrem Falay ikametleri içerisinde ölü olarak bulunmuştur. İntihar mahallinde ve evde bulunan boş kovanlarda yapılan ön incelemeler sonucunda, intihar olayıyla iki kadının öldürülmesi olayında aynı silahın kullanıldığı sonucuna varılmıştır. 7.65 çapında tabancanın kullanıldığı her iki olayın oluş şekli, kriminal incelemenin ardından netlik kazanacaktır. Konu ile alakalı tahkikat devam etmektedir."