Van'da yaşayan Sümeyye ve Yusuf İslam Yüce kardeşler ile Hicran ve Muhammed Yasir Balka kardeşler, Filistin'deki zorlu şartlara karşı duyarlılık göstererek aylardır biriktirdikleri tüm harçlıklarını Gazze'ye yardım için kullanılmak üzere Umut Kervanı'na teslim etti.

Banka ve PTT Üzerinden Ödeme Zorunluluğu Geliyor: Elden kira ödeyenlere ceza kesilecek! Banka ve PTT Üzerinden Ödeme Zorunluluğu Geliyor: Elden kira ödeyenlere ceza kesilecek!

Çocuklar, Filistin'de yaşanan siyonist soykırıma karşı durmak ve akranlarına destek olmak amacıyla harekete geçerek kumbaralarını Gazze'ye yönlendirdi.
Umut Kervanı Van Başkanı Sedat Vatan, çocukların bu örnek davranışının duygulandırdığını belirterek, "Çocuklarımızın Filistin'e olan bağlılıkları gün be gün artıyor. Küçük kardeşlerimiz kumbaralarını Umut Kervanı aracılığıyla Gazze'ye hediye etti. Yardımlarımız tüm hızıyla devam ediyor." şeklinde konuştu.
Gazze'ye yönelik yardım kampanyalarına toplumun her kesiminden destek gelirken, çocukların bu tür inisiyatifleri, dayanışma ve insanlık değerlerine vurgu yaparak önemli bir örnek teşkil ediyor.
Vanlı çocukların bu anlamlı hareketi, Filistin'e yönelik yardım faaliyetlerine olan duyarlılığı bir kez daha gözler önüne seriyor.**

Editör: Ömer Faruk