WhatsApp'ta Yeni Bir Özellik Test Aşamasında: Tek Cihazda İki Hesap

WhatsApp, şu anda yeni bir özelliği test aşamasında bulunuyor. Çoklu hesap özelliği sayesinde aynı WhatsApp uygulaması üzerinden birden fazla hesap kullanabilme imkanı sunulacak. Şu an için sınırlı sayıda beta test kullanıcısının bu özelliği deneyimleyebileceği, yakın gelecekte ise tüm kullanıcılar için erişilebilir hale getirileceği belirtildi. WhatsApp, bazı beta test kullanıcılarının uygulamaya birden fazla hesap eklemesine olanak sağlayan bu özelliği test ediyor.

Google'ın Yeni Katlanabilir Telefonu Pixel Fold 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Tasarımı Google'ın Yeni Katlanabilir Telefonu Pixel Fold 2 Tanıtıldı: İşte Özellikleri ve Tasarımı

Bu özellik ile birlikte aynı menü içerisinde farklı hesaplar arasında geçiş yapmak mümkün olacak. Yeni bir hesap eklediğinizde, bu hesap cihazınızdan çıkış yapana kadar aktif kalacak. Bu özellik sayesinde insanlar özel sohbetlerini, iş konuşmalarını ve diğer iletişimlerini tek bir uygulama üzerinden yönetebilecekler. Bildirimler ayrı tutulacak ve farklı cihazlar veya paralel uygulamalar kullanmadan hesaplar arasında geçiş yapmak mümkün olacak.

İki Hesap, Tek Cihaz
Artık her bir hesap için ayrı ayrı WhatsApp uygulamaları kurmak zorunda kalmadan, ana cihazda bulunan tek bir uygulama ile tüm hesaplarınıza erişebilir ve aralarında geçiş yapabilirsiniz. Çoklu hesap özelliği şu anda WhatsApp'ın Android beta sürümünde bulunan en son güncellemeyi yükleyen bazı beta test kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor ve önümüzdeki haftalarda daha geniş bir kullanıcı kitlesi için sunulması planlanıyor.

Editör: Ömer Faruk