Törene, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, siyasi parti temsilcileri, Ağrılı iş adamları ve birçok davetli katıldı.

Dernek binası, yağmura rağmen büyük bir katılımın yaşandığı törenle dualar eşliğinde açıldı. Yoğun katılım nedeniyle dernek binası sığmazken, davetliler sokağa taştı. Protokol üyeleri ve dernek başkanı Bayram Özalp, derneğin açılış kurdelesini birlikte kesti.

Yalova Ağrılılar Yardımlaşma Derneği Başkanı Bayram Özalp, açıklamasında katılımcılara teşekkür etti ve derneğin Yalova'da yaşayan hemşerileri bir araya getirme amacını vurguladı. Özalp, derneğin Yalova ile Ağrı arasında bir köprü vazifesi görmeyi hedeflediğini belirtti. Ayrıca, Ağrı'nın güzelliklerini Yalovalılara tanıtmak, sosyal yardımlarla hem Ağrılı vatandaşlara hem de diğer vatandaşlara destek olmak amacıyla faaliyet göstereceklerini ifade etti. Yalova'da eğitim gören öğrencilere çeşitli faaliyetlerle yardım eli uzatmayı da planladıklarını sözlerine ekledi.

Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kudüs Davası İçin Büyük Yürüyüş Düzenliyor Peygamber Sevdalıları Vakfı, Kudüs Davası İçin Büyük Yürüyüş Düzenliyor

Editör: Ömer Faruk