Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Berat Kandili'nin coşkusunu 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen etkinlikle hemşehrileriyle paylaştı. Başkan Tutuk, etkinlik kapsamında vatandaşlara kandil simidi ikram ederken, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve AK Parti Belediye Meclis Üyesi Adayları da kendisine eşlik etti.

Yalova'da Gerçekleştirilen 27 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu: Şebeke Çökertildi Yalova'da Gerçekleştirilen 27 Milyon TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu: Şebeke Çökertildi

Başkan Tutuk, yaptığı açıklamada, 'Berat Kandili vesilesiyle bir araya geldik. Ortak değerlerimiz etrafında birleşen tüm hemşehrilerimin kandilini kutluyor, birlik ve beraberliğimizin daim olacağı nice kandiller diliyorum' ifadelerini kullandı.