Yalova Belediyesi'nin eski hizmet binası, yapılan karot testleri ve analiz sonuçlarına dayanarak depreme dayanıksız olduğu belirlenince Yalova Belediye Meclisi tarafından yıkılma kararı alındı. İhaleyle gerçekleştirilen yıkım işlemi tamamlandı ve belediye kasasına 2 milyon TL gelir sağlandı. Şu an binanın molozları kaldırılırken, yeni belediye binası için proje çalışmaları hızla devam ediyor.

HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç'ten Hükümete Çağrı: "Aksa Şehidi Hasan Saklanan’ın Naaşı Bir An Önce Getirilsin" HÜDA PAR Milletvekili Faruk Dinç'ten Hükümete Çağrı: "Aksa Şehidi Hasan Saklanan’ın Naaşı Bir An Önce Getirilsin"

Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, yerel seçimlerin hemen ardından yeni binanın ihalesini gerçekleştireceklerini belirterek, “Yalova’ya yakışan bir bina inşa edeceğiz. Binamızın mimarisi, Yalova’nın tarihi ve kültürel dokusuna uygun olacak. Yeni binamız, hem personelimize hem de halkımıza rahat bir ortam sunacak. Halkımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.