Haber Merkezi - Yalova Belediyesi, kadınlar için düzenlediği özel gezi kapsamında, İstanbul'un tarihi camilerini ziyaret etme fırsatı sundu. Kadınlar, Ayasofya, Eyüpsultan ve Sultanahmet Camileri gibi İstanbul'un simgeleri haline gelmiş tarihi ibadet mekanlarını gezerek, bu muazzam yapılara hayran kaldılar.

Ayasofya-i Kebir Camii'nin tarihine ve mimarisine tanıklık eden kadınlar, Eyüp Sultan Camii'nin avlusunu süsleyen asırlık çınar ağacının altında duygusal anlar yaşadılar. Sultan Ahmet Camii'ni ziyaret eden katılımcılar, bu önemli anıtın I. Ahmet'in emri ve Mimar Sedefkar Mehmet Ağa'nın ustalığıyla oluşturulan muazzam mimarisini keşfettiler.

Vatandaşlar, bu özel gezinin, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'un öncülüğünde düzenlenmiş olmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Düzenlenen gezi ile tarihi camileri görme imkanı bulan katılımcılar, yaşadıkları duygusal anlar ve atmosferin eşliğinde Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu İhalesi Tamamlandı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu İhalesi Tamamlandı

Editör: Ömer Faruk