Güncel

Yalova Belediyesi, Üniversite Öğrencilerine Sıcak Çorba İkramında Bulundu

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi öğrencilerine sınav haftası öncesinde moral vermek amacıyla çorba ikram etti.

Abone Ol

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Yalova Üniversitesi Kampüsü önünde düzenlenen etkinlik kapsamında öğrencilere sıcak çorba ikramında bulundu. Sınav haftası öncesi öğrencilere destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliğe Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı da katılım gösterdi. Sabahın erken saatlerinde gerçekleşen çorba dağıtımı, öğrencilerin yüzlerini güldürdü ve içlerini ısıttı.

Başkan Tutuk, öğrencilere çorba ikram ederken, sınav haftasında olan öğrencilere başarılar diledi. Üniversite ile işbirliği içinde olduklarını vurgulayan Başkan Tutuk, gençlere destek olmanın önemine değindi. Her öğrencinin kendileri için bir misafir ve Yalova'nın bir elçisi olduğunu belirten Tutuk, gençlere her zaman destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Etkinlik, öğrencilere moral ve motivasyon kazandırmanın yanı sıra belediye ile üniversite arasındaki işbirliğini de pekiştirdi.**