Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında Young Boys'a Konuk Oluyor Galatasaray, Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu İlk Maçında Young Boys'a Konuk Oluyor

Görsel Haber - Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Büyük Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda elde ettiği Türkiye 3.sü derecesiyle gurur yaşadı. Sporcumuz Aleyna Kara ve Antrenör Fatih Gökkaya, bu önemli başarılarından dolayı Yalova Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih KILIÇ'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret sırasında duygu dolu anlar yaşandı ve başarılarının devamı temennisi ile bir araya gelindi. İl Müdürü KILIÇ, sporcu Aleyna Kara ve Antrenör Fatih Gökkaya'ya tebriklerini ileterek, Yalova'nın spor alanındaki başarılarının süreceğine olan inancını dile getirdi.

Yalova GSB İl Müdürlüğü, genç sporcuların yeteneklerini desteklemeye devam ederek, ilin adını ulusal arenada başarıyla temsil etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Aleyna Kara ve Fatih Gökkaya'nın başarıları, Yalova'nın spor camiasında gurur ve motivasyon kaynağı olmaya devam edecek.

Editör: Ömer Faruk