Yalova'da Elektrikli Bisikletlere İlgi Artıyor Yalova'da Elektrikli Bisikletlere İlgi Artıyor

Haber Merkezi- Yeni hafta başlangıcıyla birlikte, Yalovalılar 4 Mart Pazartesi gününün hava durumunu merak etmeye başladılar. Yalova'da hafta boyunca nasıl bir hava beklendiği merak konusu olurken, Pazartesi günü hava yeniden sisli bir hava ile başladı. Yalova'ya gelecek olanlar da dahil olmak üzere herkes hava durumunu takip ediyor. Peki, 4 Mart 2024 Yalova hava durumu nasıl olacak? İşte ayrıntılar:

Yalova'da hava durumu! Yalova'da hava nasıl olacak? 4 Mart 2024 Pazartesi
Geçen hafta Yalova'da hakim olan kasvetli ve kapalı hava, Yalovalıların ruh halini olumsuz etkiledi. Yoğun sisin görüş mesafesini kısıtladığı bu dönemde trafikte de olumsuz etkiler gözlendi.

Hafta sonuna doğru açık ve yağışlı bir hava beklentisi olmasına rağmen, tekrar sisli ve soğuk bir hava geri döndü. Yeni haftanın başlamasıyla birlikte, vatandaşlar 4 Mart Pazartesi günü için Yalova'da hava durumunu merak etmeye başladılar.

Anlık hava durumu takibi yapılırken, günün ilerleyen saatlerinde hava nasıl olacak sorusu akılları kurcalıyor. Peki, 4 Mart 2024 Yalova hava durumu nasıl olacak? İşte cevabı:

Yalova'da 4 Mart Pazartesi günü, çok bulutlu ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Gün boyunca sıcaklıkların 14-12 °C arasında seyretmesi beklenirken, gece saatlerinde ise 4°C seviyelerine düşmesi tahmin ediliyor. Ayrıca gün boyunca tahmin edilen sıcaklık ile hissedilen sıcaklığın aynı olması bekleniyor.

Saat 12.00 - 15.00 arasında Yalova'da havanın çok bulutlu olması ve sıcaklığın 14°C olması beklenirken, hissedilen sıcaklığın da aynı olması tahmin ediliyor. Bu saatler arasında nem oranının %85 ve rüzgar hızının ise 8 km/sa olması bekleniyor.

Saat 15.00 - 18.00 arasında ise parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Bu saatlerde sıcaklığın 12°C civarında olması ve hissedilen sıcaklığın da 12°C olması beklenirken, nem oranının %90 ve rüzgar hızının ise 1 km/sa olması tahmin ediliyor.

Saat 18.00 - 21.00 arasında havanın açık ve az bulutlu olması bekleniyor. Bu saatlerde sıcaklığın 10°C'ye düşmesi ve hissedilen sıcaklığın da 10°C olması öngörülürken, nem oranının %92 ve rüzgar hızının ise 6 km/sa olması tahmin ediliyor.

Saatler 21.00 - 24.00 arasında ise hava az bulutlu bir şekilde devam edecek ve sıcaklığın 9°C olması bekleniyor. Hissedilen sıcaklığın da 9°C olması tahmin edilirken, nem oranının %90 ve rüzgar hızının ise 8 km/sa olması öngörülüyor.

Yalova'da bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri için sağanak yağışlı bir hava beklentisi bulunuyor. Sıcaklıkların 7°C ile 4°C arasında değişmesi ve nem oranının en düşük %53 olması tahmin ediliyor.

Editör: Ömer Faruk