Yalova Belediyesi'nin liderliğinde ve Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu işbirliğiyle düzenlenecek olan Hamsi Festivali, Millet Bahçesi'nde yarın kapılarını açıyor. Yalova Karadeniz Dernekler Federasyonu tarafından Yalova Belediyesi'nin destekleriyle organize edilecek olan etkinlik, 26 Ocak - 4 Şubat 2024 tarihleri arasında Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilecek.

Yalova Çiçek Cafe Sosyal Tesislerinin hazırlıkları sürüyor. Yalova Çiçek Cafe Sosyal Tesislerinin hazırlıkları sürüyor.

Millet Bahçesi, büyük ölçüde tamamlanmış ve kısa süre içinde halka hizmet vermeye başlayacak. İlk etkinliğini Hamsi Festivali ile gerçekleştirecek olan Millet Bahçesi, ücretsiz konserlere ev sahipliği yapacak. Etkinliğin sunuculuğunu üstlenecek isim ise Filiz Yıldırım olacak.

Hamsi Festivali, Yalova'nın sevilen sanatçılarından Aliço'nun yanı sıra Yeşim Civelek, Ahmet Aydın, Hikmet Cüre, Filiz Yıldırım, Sultan Bekçi, Rüştü Karpuz, Burhan Aslan, Ahmet Akyüz, Halil Özçelik, Bahadır Osman, Filiz İlkay, Samet Dursun ve Mustafa Dibiç gibi birbirinden değerli isimleri ağırlayacak. Festival, lezzetli hamsi ve keyif dolu anlar için Yalova halkını bir araya getirecek.

Editör: Ömer Faruk