Yalova Sosyete Pazarı, her geçen gün artan mağaza fiyatlarından şikayetçi olan vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Özellikle ekonomik zorluklarla mücadele edenlerin çareyi bulduğu Sosyete Pazarı, her Pazartesi günü Yalova Çiftlikköy halkını ağırlıyor.

Çiftlikköy Belediyesi, Yazın Gelmesiyle Parklarda Hazırlıklara Başladı Çiftlikköy Belediyesi, Yazın Gelmesiyle Parklarda Hazırlıklara Başladı

Pazarda yer alan tezgahlar, her bütçeye uygun çeşitli ürünleriyle dikkat çekiyor. Giysi, takı, ayakkabı, iç çamaşırı, nevresim takımları gibi birçok kategoride ürün sunan pazar, 7'den 77'ye pek çok kişinin ihtiyaçlarını karşılıyor. Yükselen fiyatlar ve enflasyon nedeniyle bütçeleri zorlanan vatandaşlar, Sosyete Pazarı'nda ekonomik ve kaliteli ürünler bulmanın memnuniyetini yaşıyor.

Pazarda alışveriş yapan bir vatandaş, Sosyete Pazarı'nı mağazalara göre daha uygun bulduğunu belirterek, "Burada bütçemi daha kolay ayarlayabiliyorum. Mağazalardan bir tane ürün almaya kalksam kredi ödemek zorunda kalıyorum. Sosyete Pazarı, biz Çiftlikköylülerin ihtiyaçlarını karşılamasında çok büyük fayda sağlıyor" diyor.

Yalova Sosyete Pazarı, her hafta olduğu gibi yoğun ilgi görmeye devam ederken, vatandaşların ekonomik sıkıntılarına çözüm sunmaya devam ediyor.