Haftanın açılış maçında Negmar Tavşanlı Belediyespor ile Çınarcık Belediyespor, Tavşanlı Sahası'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 5-4 kazanarak puanını 21'e yükselterek ikinci sıraya yerleşti. Çınarcık Belediyespor ise 1 puanla 12. sırada yer aldı ve düşme potasındaki yerini korudu.

Tasköprü Gökhan Güney Sahası'nda oynanan Tasköprüspor ile Sugören Gençlerbirliği maçı ise konuk takımın 3-1'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Sugören Gençlerbirliği, aldığı 3 puanla toplamda 15 puana ulaşarak 4. sıraya yerleşti. Tasköprüspor ise 7 puanla 11. sırada kaldı.

Safranspor ile Hersekspor arasındaki mücadelede ise sahadan 1-2'lik skorla galip ayrılan Hersekspor, puanını 8'e yükselterek 6. sıradaki yerini korudu. Safranspor ise 8 puanla 9. sırada haftayı tamamladı.

Yalova Atatürk Stadı'nda oynanan Yalovaspor ile Yalova Esenköyspor arasındaki karşılaşmada ise Yalovaspor, rakibini 4-1 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Yalova Esenköyspor ise 8 puanla 7. sıraya yükseldi.

Diğer önemli bir maçta Yalova Yenimahallespor ile Çiftlikköy Belediyespor karşı karşıya geldi. Termal İlçe Stadı'ndaki mücadelede galip ayrılan Çiftlikköy Belediyespor, 15 puana ulaşarak 3. sıraya yerleşti. Yalova Yenimahallespor ise 7 puanla 10. sırada haftayı tamamladı.

Yalovaspor Hücum Hattını Kemal Ata Döner ile Güçlendirdi Yalovaspor Hücum Hattını Kemal Ata Döner ile Güçlendirdi

Haftanın kapanış maçında ise Kurtköyspor ile Tesvikiye Belediyespor karşı karşıya geldi. Yalova Amatör 1 Nolu Sahası'nda oynanan mücadelede 5 gol atılarak Tesvikiye Belediyespor'un 3-2'lik galibiyetiyle sonuçlandı. Tesvikiye Belediyespor 8. haftayı 14 puanla 5. sırada tamamlarken, Kurtköyspor 8 puanla 8. sırada yer aldı.

Editör: Ömer Faruk