Merhum Mehmet Yavuz, 5. Vefat Yıldönümünde Dualarla Anıldı Merhum Mehmet Yavuz, 5. Vefat Yıldönümünde Dualarla Anıldı

Yalova Üniversitesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılında akademik kadrosunu güçlendirmek amacıyla 161 öğretim elemanı alımı yapacak. Rektörlük tarafından yayımlanan ilana göre, alım kapsamında 14 profesör, 20 doçent, 66 doktor öğretim üyesi, 61 araştırma görevlisi ve 10 öğretim görevlisi olmak üzere toplamda 161 pozisyon bulunmaktadır.

Başvurular, 31 Aralık 2023 tarihinden itibaren başlamış olup, 14 Ocak 2024 tarihine kadar ilgili birimlere şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. İlanın kadro dağılımına göre, en fazla öğretim elemanı alımı yapılacak bölümler Tıp Fakültesi (23), Mühendislik Fakültesi (22), Hukuk Fakültesi (14), İslami İlimler Fakültesi (13) ve Sağlık Bilimleri Fakültesi (12) olarak belirlenmiştir. Diğer bölümler için de çeşitli sayılarda kadro bulunmaktadır.

Yalova Üniversitesi, bu öğretim elemanı alımı ile eğitim-öğretim kalitesini yükseltmeyi ve akademik kadrosunu daha da güçlendirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, alınacak öğretim elemanlarının üniversitenin vizyonuna ve misyonuna uygun olarak çalışarak, üniversitenin sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmaları beklenmektedir.

Editör: Ömer Faruk