Yalova Belediyesi Dere Mahallesi’nde Yeni Parke Yol Çalışmasına Başladı Yalova Belediyesi Dere Mahallesi’nde Yeni Parke Yol Çalışmasına Başladı

Haber Merkezi- Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, her hafta vatandaşlarla paylaştığı istatistiklerle haftalık randevu sayılarını ve randevularına gitmeyen vatandaşların sayısını duyurmaya devam ediyor. Hastanenin sağlık sisteminin hasta kabul kapasitesiyle ilgili sorun yaşamamasına rağmen, randevularına katılamayan vatandaşların geri bildirim yapmaması, diğer hastaların randevu bulma sürecini olumsuz etkiliyor. Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik hizmetlerinin istatistik verilerine göre, geçen hafta 5 günlük süre içinde toplamda 1121 kişi randevusuna gitmedi.

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin poliklinik hizmetlerine ilişkin istatistiklere göre, 19-23 Şubat tarihleri arasında, 9774 kişilik MHRS kapasitesinden 8939 kişi randevu aldı ve toplam muayene sayısı 24,590 kişi oldu. Ancak bu süre zarfında randevusuna gitmeyen 1121 kişi bulunmaktadır. En fazla randevu alan bölüm ise 1826 kişiyle İç Hastalıkları Bölümü oldu. Acil Servis Hizmetlerinde ise 4252 kişi muayene edildi.

Editör: Ömer Faruk