Narin Güran’ın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi: Cinayet Soruşturması Sürüyor Narin Güran’ın Cenazesi Ailesine Teslim Edildi: Cinayet Soruşturması Sürüyor

Polise teslim edilen hırsız, mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın detayları şu şekilde: Geçtiğimiz salı günü sabah ve akşam saatlerinde oyuncak mağazasında meydana gelen bisiklet hırsızlıklarının ardından, mağaza çalışanları bir sonraki gün güvenlik kameralarını incelediklerinde aynı bölgede tekrar hırsızlık yapmaya çalışan şahsı fark etti. Cesur işyeri çalışanları, zanlının bir bisikleti daha çalmaya çalıştığı sırada onu suçüstü yakaladı. Hırsız, çalışanlar tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edildi.

Zanlı, adli sürecin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mağaza çalışanlarından Hikmet Üstün, yaşanan olayı şu sözlerle anlattı: "Biz açıkçası geleceğini düşünmüyorduk. Gelir en az 1 ay içinde gelir diye kafamızda kuruyorduk. Burada yürürken karşıda gördük. Bu mu değil mi diye yanına yaklaştık. Bisiklete atlayınca hemen atladık. O anda ne yapacak, ne edecek, üstünde kesici bir alet var mı? Ne yapacağını da kestiremediğimiz için elini kolunu tuttuk. Kendisini sardık. O esnada yan tarafta olayı izleyen insanlar polisi aradı. O gelene kadar karşılık verdi bize. Karşılık vermesin diye etkisiz hale getirdik yere düşürdük. Baskı uyguladık kalkmasın diye." Mağaza çalışanları, aynı bölgede çeşitli hırsızlıkların yaşandığına dikkat çekerken, caydırıcılığın eksikliğinden yakındı.

Editör: Ömer Faruk