Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu İhalesi Tamamlandı Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yolu İhalesi Tamamlandı

Haber Merkezi-Yalova'da, kötü kokuların geldiği bir evde yapılan kontrolde, yaklaşık 10 gündür haber alınamayan 83 yaşındaki emekli öğretmen Doğan Sadıoğlu'nun cansız bedeni bulundu.

Alınan bilgiye göre, Rüstempaşa Mahallesi İsmet Acar Caddesi'nde bulunan Lalhan Apartmanı'nın 3. katındaki daireden kötü kokuların yayılması üzerine bina sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, 83 yaşındaki Doğan Sadıoğlu'nun cesediyle karşılaştı. Emekli öğretmen olduğu öğrenilen Sadıoğlu'nun geri dönüşüm malzemeleri topladığı ve bunlarla geçimini sağladığı belirtildi.

Sadıoğlu'nun cenazesi, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Daha sonra Yalova Belediyesi temizlik ekipleri tarafından çöp ev boşaltıldı.

İzmir'de yaşayan 2 kızı olduğu öğrenilen Doğan Sadıoğlu'nun kesin ölüm nedeni otopsi sonucu belirlenecek.

Öte yandan, Sadıoğlu'nun bir vatandaşın sokaklarda geri dönüşüm malzemesi toplarken çekilen ve sohbet ettiği görüntülerde gençlere spor, müzik, gazete, kitap okuma ve çalışma tavsiyelerinde bulunduğu ortaya çıktı. Sadıoğlu, görüntülerde emekli maaşıyla kızlarına yardımcı olduğunu ve geri dönüşüm ürünlerini satarak geçimini sağladığını anlatmıştı.

Editör: Ömer Faruk