Yalova'da düzenlenen protesto gösterisinde, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları kınandı ve acil ateşkes talebi dile getirildi. Cevdet Aydın Parkı'nda gerçekleşen etkinlikte, Filistin için dualar okunurken, İsrail aleyhine sloganlar atıldı. Grup adına konuşma yapan Ferhat Karaboğan, Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan askerlere Allah'tan rahmet ve yaralılara şifa diledi.

Karaboğan, terör örgütlerini destekleyenlerle Gazze'de soykırım yapanların aynı olduğunu ifade ederek, Filistin'deki zor durumu vurguladı. Gazze'deki insani krizin hafifletilmesi için enerji ve temiz su ihtiyacının acil olarak karşılanması gerektiğini belirten Karaboğan, ayrıca Refah Sınır Kapısı'ndan insani yardımların geçişine izin verilmemesinin acıyı artırdığını ifade etti.

Karaboğan, basın açıklamasının ardından, dünyaya yönelik acil bir ateşkes çağrısı yaparak, uluslararası kuruluşların, sivil toplumun ve devletlerin İsrail'in zulümlerine karşı adımlar atması gerektiğini belirtti. Grup, sloganlar eşliğinde bu çağrıyı vurguladı.

TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Filistin Meselesi Bizim İçin Milli Bir Davadır" TBMM Başkanı Kurtulmuş: "Filistin Meselesi Bizim İçin Milli Bir Davadır"

Editör: Ömer Faruk