Haber Merkezi- Yalova 1 Numaralı Amatör Saha'da gerçekleştirilen programda köylerde bulunan spor kulüplerine malzeme desteği sağlandı. Programın açılış konuşmasını yapan Yalova Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Tamer Erbul, destekler için teşekkürlerini iletti.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, amatör sporun gelişmesi ve spordaki başarıların desteklenmesi amacıyla verdikleri desteği vurgulayarak, "Her yıl gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikle amatör spor kulüplerimize destek olmaya devam ediyoruz.

Geçen yılki desteğimizi üç katına çıkararak bu yıl daha da artırdık. Amatör spor kulüplerimiz ilimizde gençlerin gelişimine, sosyalleşmelerine ve bağımlılıkla mücadeleye katkıda bulunuyor. Bu nedenle onlara her zaman destek olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Yalova Aronyası Coğrafi İşaret Denetimlerinde Süreklilik Yalova Aronyası Coğrafi İşaret Denetimlerinde Süreklilik

Yılmaz ayrıca, İl Özel İdaresi olarak sadece malzeme desteği sağlamakla kalmayıp aynı zamanda tesislerin bakımına da katkı sağladıklarını belirtti.

İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel ise köylerin temel altyapı ihtiyaçlarının yanı sıra yaşam standartlarının yükseltilmesi için de hizmetler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Köy amatör sporlarının desteklenmesinin önemine vurgu yaparak, köylerdeki yaşam standartlarının artırılması için yapılan faaliyetlerin önemini vurguladı.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Hasan Soygüzel ile yaptıkları anlaşma doğrultusunda köylere destek sağlanması ve merkezdeki tüm spor kulüplerine destek verilmesi gerektiğini ifade etti.

Başkan Tutuk, gençlere hizmet için yapılan çalışmaları ve sporun önemini vurgulayarak, Yalova Belediyesi olarak sporun her alanında destek olmaya devam edeceklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, il protokolüyle birlikte kulüp temsilcilerine spor malzemelerini teslim etti. Programa Gençlik ve Spor İl Müdü yaşam.

Editör: Ömer Faruk