Yalova Belediyesi Dere Mahallesi’nde Yeni Parke Yol Çalışmasına Başladı Yalova Belediyesi Dere Mahallesi’nde Yeni Parke Yol Çalışmasına Başladı

Haber Merkezi- Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, kaçakçılığın önlenmesi amacıyla yaptığı analiz çalışmaları sonucunda kente kargo aracılığıyla elektronik sigara gönderileceğini tespit etti. Bu bilgi doğrultusunda, alıcısı İ.G. olan 2 kargo paketini takibe aldı. Paketlerin teslim alınmasının ardından yapılan operasyonda, toplam 39,5 kg ağırlığında gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi ve şüpheli İ.G. gözaltına alındı.

Ayrıca, nargile satışı yaptığı belirlenen 3 iş yerine düzenlenen baskınlarda toplamda 29 kg 361 gr gümrük kaçağı nargile tütünü ele geçirildi. Bahsi geçen iş yerlerinin nargile satış ve sunum ruhsatı olmadığı için İl Tarım Müdürlüğü tarafından idari işlem yapılarak 101 adet nargile takım seti ve bandrollü 46,7 kg nargile tütününe el konuldu. İş yeri sahipleri hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın sağlığı, huzuru ve güvenliğinin korunması için suç ve suçlularla mücadelede kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceğini bildirdi.

Editör: Ömer Faruk