Yalova

Yalova’da Okul Forması Sezonu Başladı! Fiyatlar Geçen Yıla Göre Değişmedi

Yalova’da yıllardır okul formaları ve kıyafetleri konusunda deneyimli olan Sümeray Giyim, 2024/2025 eğitim-öğretim yılına yönelik hazırlıklarını tamamladı. İşletme sahibi Süleyman İnce, fiyatlarda önemli bir artış yaşanmadığını ve velilerin bu sene de uygun fiyatlarla kaliteli hizmet alabileceklerini belirtti.

Abone Ol

2024/2025 eğitim-öğretim yılına kısa bir süre kala, Yalova’daki okul forması sezonu açıldı. Kentin okul forması ve kıyafetleri konusunda en tecrübeli satış noktalarından biri olan Sümeray Giyim, yeni döneme hazırlıklarını tamamlayarak müşterilerini beklemeye başladı. İşletme sahibi Süleyman İnce, önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da ailelerin bütçelerini zorlamadan kaliteli ürün ve hizmet sunacaklarını vurguladı.

Süleyman İnce, fiyatlarda abartılı bir artış yaşanmadığını belirterek, “2024-2025 eğitim öğretim yılı herkese hayırlı olsun. Esnafız, malum piyasa şartları belli ama bu sene geçen yıla göre fazla yükselmedi, fiyatlarımız uygun diyebiliriz. Tişörtler 230 TL, uzun kollular 250 TL, pantolonlar 400 TL, kapüşonlular 450-500 TL’ye kadar var” dedi.

“Elinizi Çabuk Tutun” Uyarısı

Sümeray Giyim’in işletmecisi Süleyman İnce, velileri olası aksaklıkların önüne geçmek adına uyararak, okul alışverişlerini erkenden yapmalarını tavsiye etti. İnce, “Milletimize tavsiyemiz erken davranmaları yönünde. Daha sonra kıyafetlerde beden asortisi bozulmuş oluyor, hizmet etme açısından da zorluklar yaşayabiliyoruz” ifadelerini kullandı. Müşteri memnuniyetine büyük önem verdiklerini belirten İnce, “Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önce gelir. Bu yüzden hem ürün kalitemizi hem de müşteri hizmetlerimizi sürekli olarak geliştiriyoruz. Okul sezonu için tüm hazırlıklarımızı tamamladık ve müşterilerimizi mağazamıza bekliyoruz, tekrardan tüm çocuklarımıza eğitim öğretim hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Vatandaşlardan Fiyatlara Olumlu Yorum

Çocukları için okul kıyafetlerini almak üzere Sümeray’a gelen vatandaşlar da Süleyman İnce’yi destekleyerek, fiyatlarda önemli bir artış olmadığını belirtti. Vatandaşlar, “Bu yıl biz okul kıyafetlerinde önemli fiyat artışları olacağını düşünüyorduk. Ama beklediğimiz gibi olmadı. Fiyatlar çok da artmamış. Bu elbette ki bizleri mutlu etti. Zira dar gelirli vatandaşlar fiyatların artmasından ciddi şekilde etkileniyorlar” şeklinde görüşlerini dile getirdiler.