Yalova'da, okul kantinlerinde çalışanlara yönelik özel hijyen eğitimi düzenlendi. Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü'nün iş birliğiyle gerçekleştirilen eğitim, Yalova Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonu'nda yapıldı. Eğitime, 102 kantin çalışanı katıldı.

HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor HÜDA PAR’dan Narin Güran Olayı Üzerine Suç Duyurusu: Asılsız İddialara Karşı Hukuki Mücadele Sürüyor

Eğitim, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Yeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Şube Müdürü Hüseyin Yılmaz ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdürü Ahmet Tırnakçı'nın açılış konuşmalarıyla başladı.

Eğitimde, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Hülya Taşlık, Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Veteriner Hekimi Hamza Okutan, İl Sağlık Müdürlüğü'nden Dr. İdil İlke Aslan tarafından mevzuat, gıda hijyeni, kişisel hijyen, gıda ile bulaşabilecek hastalıklar, sağlıklı beslenme konularında eğitim verildi. Ayrıca, Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü İlk Yardım Eğitim Merkez Mesul Müdürü Özlem Köroğlu tarafından “İlk Yardım Farkındalık Eğitimi” de sunuldu.

Katılımcılar, eğitimden memnun kaldıklarını ve öğrendikleri bilgileri günlük çalışmalarında uygulamaya geçireceklerini belirttiler. Eğitim sonunda, 102 kantin çalışanına sertifika verildi.

Editör: Ömer Faruk