Yalova

Yalova'da seyir halindeki bir otomobil aniden alev topuna döndü.

Yalova-Bursa karayolu Süpürgelik Mevkiinde seyir halindeki bir otomobilin motor bölümünden dumanlar çıkmaya başlayınca sürücü, aracını emniyet şeridine çekerek eşiyle birlikte araçtan indi.

Abone Ol

Haber Merkezi- Bir anda alev alan otomobildeki araç yangınına çevrede bulunan diğer sürücüler ve itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Olay, saat 9.30 sıralarında Yalova-Bursa Karayolu, Süpürgelik Mevkii'nde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre; Yalova’dan Bursa istikametine doğru seyir halinde olan 34 EA 52 47 plakalı otomobilin motor bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Sürücü, emniyet şeridine çekerek otomobili durdurdu. Ancak otomobilin motor bölümü bir anda alev aldı. Sürücü ve yanında bulunan eşi, otomobilden son anda inerek canlarını kurtardı.

Çevreden gelen vatandaşlar, yangın tüpleriyle müdahale ederek yangını kontrol altına almaya çalıştı. İhbar üzerine olay yerine çağrılan itfaiye ekipleri de yangına müdahale ederek söndürdü.

Otomobilde bulunan sürücü ile eşi, araçlarını bagajındaki eşyalarıyla birlikte güvenli bir noktaya taşıdı. Yangın nedeniyle araç kullanılamaz hale gelirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.