Yalova

Yalovalı Bisikletçiler Muğla Yarışında Rüzgar Gibi Esti!

284 bisikletçinin katıldığı Muğla Cumhuriyet Meydanı'ndan başlayan yarışta Yalovalı bisikletçiler önemli dereceler elde etti.

Abone Ol

Muğla Cumhuriyet Meydanı'ndan toplu olarak başlayan bisiklet yarışına 284 bisikletçi katıldı. Yalova Bisiklet Yıldızları Spor Kulübü (YABİS) antrenör Metin Bektaş eşliğinde yarışa katılan 32 Yalovalı bisikletçi, yarışta üstün bir performans sergiledi.

Yarışta 60+ yaş kategorisinde Nurettin Bademci 1., Mehmet Yıldız 3., İbrahim Kesman 6., Harun Ertuğrul ise 7. oldu. 55+ yaş kategorisinde Zafer Yalın 1., Osman Şirin 2., Salih Bahadır Düner 3., Metin Bektaş ise 5’inciliği elde etti. 45+ yaş kategorisinde Güngör Turan 5., Ali İhsan Taş 7., Oğuz Irmak ise 8’inciliği aldı. 40+ kategorisinde Yusuf Kara 8. olarak kulübün adını duyurdu. 35+ kategorisinde Sidar Işık 8. oldu ve master bayanlarda Samahat Beyza Ersan bronz madalya kazandı.

Altınova Belediyesi ve forma ana sponsoru Burak Denizcilik’in destekleriyle güçlü bir ekip oluşturan YABİS, bu sezon şampiyonluğunu şimdiden ilan etti. Kulüp yönetimi, "Türkiye’nin her yerinde başarılı yarışlar yapıyoruz ve YABİS markamız ile Yalova’mızı Muğla ve Marmaris bölgesinde de tanıttık" dedi.

Yeni sezona şampiyon olarak giren YABİS, gençlere ve halka yönelik çalışmalar yaparken bisiklet adına birçok etkinliği de koordine ediyor. Kulüp yönetimi, "Bizlerin yanında olan başta Altınova Belediyemize ve Burak Denizcilik’e teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.