Kirazlı Köyü'nde kurulacak Aile Sağlığı Merkezi için hazırlanan yapım protokolü imzalandı. Yatırımın yaklaşık 15 milyon TL bedelle hayata geçirilmesi öngörülüyor.
Yapım protokolüne Yalova İl Sağlık Müdürlüğü ile hayırsever iş insanı Barbaros Hayrettin Binicioğlu imza attı. Barbaros Hayrettin Binicioğlu, 2004-2009 döneminde Yalova Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuştu.
Aile Sağlığı Merkezi, inşaat tamamlandıktan sonra Yalova İl Sağlık Müdürlüğü'ne hibe edilecek. Tesisin devreye alınmasıyla Kirazlı Köyü'nde sağlık hizmetlerine erişimin güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Sağlık yatırımına katkı için teşekkür
Yalova İl Sağlık Müdürlüğü, projeye katkı sunan Barbaros Hayrettin Binicioğlu'na teşekkür etti.
“Bu anlamlı eserin ilimize kazandırılmasına vesile olan kıymetli bağışçımız Sayın Barbaros Hayrettin Binicioğlu’na sağlık hizmetlerimize sunduğu değerli katkılar ve örnek hayırseverliği dolayısıyla teşekkür ediyor, kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz”