Yalova'da 2024-2025 Eğitim Yılı İçin Yoğun Hazırlık Süreci Devam Ediyor! Yalova'da 2024-2025 Eğitim Yılı İçin Yoğun Hazırlık Süreci Devam Ediyor!

Yalova Belediyespor bünyesine katıldıktan sonra büyük bir çıkış yakalayan ve sezon boyunca elde ettiği başarılı sonuçlarla dikkat çeken Yalovaspor, eski günlerine dönüş yapıyor. Camianın birlik ve beraberlik içinde olduğu bu dönemde, düzenlenen yemek programında büyük bir buluşma gerçekleşti.

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, Yalovaspor Kulüp Başkanı İsmail Kaya, futbolcular, taraftarlar ve ailelerin katıldığı birlik ve dayanışma gecesinde, Başkan Tutuk'a özel bir karşılama yapıldı. Taraftarlar, meşaleler ve tezahüratlarla başkanlarını coşkuyla karşıladılar.

Başkan Tutuk'un yaptığı konuşmada, "Yalovaspor'u Süper Amatör Küme'de aldık ve sahip çıktık. Hedefimiz, takımımızı statü değişirse 4. Lig'e taşımak. 2 yıl içinde ise 3. Lig'e çıkacağız. Altyapımızı güçlendirme yolunda önemli adımlar attık, U-14 ve U-16 takımlarımız şampiyon oldu. Kendi halı sahamızı yaparak gençlerimizin burada antrenman yapmasını sağlayacağız. Güçlü bir yönetim ve teknik kadromuzla, Yalovaspor'u daha yükseklere taşıyacağız. Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece, Yalovaspor hiçbir zaman yere gelmeyecek" ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk