Görsel Haber - Yaman, dünya genelindeki devletler için Güney Afrika Cumhuriyeti ve Yemen'in rol model olduğunu belirterek, işgal rejiminin dışında kalan devletlerin bu iki ülkeden öğrenebileceği önemli dersler olduğunu ifade etti.

Özkan Yaman, ABD'nin iç sorunlarını çözmek adına şiddet içeren bir savaşa ihtiyaç duyduğu iddiasında bulunarak, terör ortağıyla yapılan anlaşmalara dikkat çekti. Ayrıca, 25 eyaletin başkaldırma eğiliminde olmasının, silah anlaşmalarıyla ilişkilendirilebileceğini öne sürdü.

Yazar, Biden yönetimine karşı silahlanma çağrıları yaptığı kısımda, içerdeki sorunlar ve sınır güvenliği konularında kontrol kaybının eşiğine gelindiğini ifade etti. ABD'nin içinde bulunduğu sıkıntılara ek olarak, ifşa olan Epstein dosyası ve yaklaşan seçimlerin de gündemde olduğunu belirtti.

Hamas'ın aldığı esirler ve tüneller konusunda başarısız olduğunu iddia eden Yaman, direnişin kötü bir imajla anıldığını savundu. Bu noktada, Bedir öncesindeki Müslümanların yaşadığı olayları hatırlatarak, İslam coğrafyasında benzer bir durumun oluştuğunu dile getirdi.

Özkan Yaman, siyonist lanetten kurtulma çabalarının beklenmedik sonuçlar doğurduğunu, şeytan imparatorluğunun baş aşağı gelerek Güney Afrika ve Yemen gibi ülkeleri durduramadığını belirtti.

Yaman, attıkları atom bombalarıyla 220 bin sivili öldüren Japonya'nın durumuyla İsrail'in durumunu karşılaştırarak, doğudan batıya kadar tüm vicdanların Filistin direnişini desteklediğini ifade etti.

Doğruhaber Yazarı Mehmed Göktaş'tan Çağrı:Âlimler, akademisyenler,Seydalar, Şeyh efendiler! Lütfen Meydanlara inin! Doğruhaber Yazarı Mehmed Göktaş'tan Çağrı:Âlimler, akademisyenler,Seydalar, Şeyh efendiler! Lütfen Meydanlara inin!

Son olarak, İslam coğrafyasının kalbi olarak nitelendirilen Mescid-i Aksa etrafında yaşanan olayları "mühletin devam ettiği" sözleriyle anlatan Yaman, tarihsel olaylara hafife bakanların aynı tavırları sergilediğini belirtti ve sözlerini "Sabah yakın değil mi!" ayetiyle tamamladı.

Editör: Ömer Faruk