Yetimler Vakfı, Bangladeş’te bulunan Fesih Güler Hoca Yetimhanesi’nde yetim çocuklara yönelik Mevlid-i Şerif programı düzenledi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mevlid-i Şerif’in okunduğu programda dualar edilirken, çocuklara sıcak yemek ikram edildi.
nın farklı bölgelerinde yetim, öksüz ve kimsesiz çocuklara yönelik yardım faaliyetlerini sürdüren Yetimler Vakfı, Bangladeş’teki çalışmalarına devam ediyor.
Bu kapsamda Fesih Güler Hoca Yetimhanesi’nde gerçekleştirilen programa Yetimler Vakfı Genel Koordinatörü Cemil Cahit Ünsal da katıldı.
Çocuklarla aynı sofrada buluştular
Programda Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Mevlid-i Şerif okundu. Yetim çocuklarla birlikte dualar edilirken programın ardından sıcak yemek ikramında bulunuldu.
Çocuklarla aynı sofrayı paylaşan Ünsal, gerçekleştirilen programın yalnızca yemek ikramından ibaret olmadığını belirterek, yetimlerin yanında olduklarını hissettirmeyi ve kardeşlik bağlarını güçlendirmeyi amaçladıklarını söyledi.
Ünsal, “Aynı sofrada buluşmanın, çocuklarımızla birlikte yemek paylaşmanın ve onların yüzlerindeki tebessüme vesile olmanın mutluluğunu yaşadık. Bangladeş’te gerçekleştirdiğimiz bu program, yalnızca bir yemek ikramından ibaret olmayıp yetim çocuklarımızın yanında olduğumuzu hissettirmek, onların gönüllerine dokunmak ve kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek adına önemli bir buluşma oldu.” dedi.
“Yetim kardeşlerimize ulaşmaya devam ediyoruz”
Hayırseverlerin desteğiyle dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan yetim çocuklara yardım ulaştırdıklarını ifade eden Ünsal, Bangladeş’teki çalışmalarını da sürdüreceklerini belirtti.
Ünsal, “Yetimler Vakfı olarak, hayırseverlerimizin destekleriyle dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan yetim kardeşlerimize ulaşmaya, onların ihtiyaçlarını karşılamaya ve hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz. Bangladeş’te gerçekleştirdiğimiz çalışmalarımızla da yetim çocuklarımızın yanında olmayı, onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmayı sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.