Yetimler Vakfı, Gazze'deki acil durumu ve yaşanan vahşeti dikkate alarak "Gazze'ye Acil Yardım" sloganıyla bir yardım kampanyası başlattı.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'yi 87 gündür havadan, karadan ve denizden vurmasına rağmen, Filistin halkının direnişi devam ederken, Yetimler Vakfı da Filistinli Müslümanların yaşadığı zorlukları hafifletmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Dünya genelinde yardım faaliyetleri yürüten Yetimler Vakfı, Mısır'a bir heyet göndererek duyarlı bağışçıların yardımlarını Gazze'ye güvenle iletmek için çaba gösteriyor.

Mısır'ın İsmailiye kentinde bulunan Yetimler Vakfı, gıda paketleri, battaniyeler, sıcak yemek dağıtımları, proje yardımları, et ve çocuk hijyen paketleri gibi yardımların ardından ambulans yardımı yapma kararı aldı.

Vakfın heyeti, sipariş ettikleri ambulansların üretildiği firmayı ziyaret ederek, ambulansların yapım aşamalarını yerinde inceledi. Donanımlı olan 2 ambulansı teslim aldıktan sonra test sürüşü yaparak Gazze'ye ulaştırmak üzere yola çıkardı.

Saadet Partisi’nden İsrail’e Sert Tepki: "Ateşi Bölgeye Yayma Amacıyla Hareket Ediyor. Saadet Partisi’nden İsrail’e Sert Tepki: "Ateşi Bölgeye Yayma Amacıyla Hareket Ediyor.

Diğer ülkelerden gelen yardımlarla hazırlanan ambulanslarla birlikte Mısır'dan yola çıkan konvoy, Refah Sınır Kapısı'ndan Gazze'ye giriş yapacak.

Editör: Ömer Faruk