Abone Ol

Yıldız Tilbe konserinde ortalık savaş alanına döndü: Polis kalabalığın arasına girdi

İzmir Enternasyonal Fuarı kapsamında Kültürpark’ta sahne alan Yıldız Tilbe’nin konserinde gergin anlar yaşandı. Binlerce kişinin katıldığı Çim Konserleri sırasında kalabalığın bir bölümünde başlayan gerginlik kısa sürede büyüdü.

Yıldız Tilbe konserinde ortalık savaş alanına döndü: Polis kalabalığın arasına girdi

İzmir Enternasyonal Fuarı’nın en çok ilgi gören etkinliklerinden Çim Konserleri’nde bu kez Yıldız Tilbe sahne aldı. Ünlü şarkıcı, 7 Eylül akşamı Kültürpark’ta hayranlarıyla buluşurken konser alanında büyük bir yoğunluk oluştu.

Yıldız Tilbe konseri öncesinde Kültürpark’ın giriş noktalarında uzun kuyruklar oluştuğu görüldü. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde çok sayıda kişinin konser alanına girmek için beklediği anlar dikkat çekti.

Kültürpark’taki konserde tansiyon yükseldi

Yıldız Tilbe’nin İzmir konseri devam ederken kalabalığın bulunduğu bölümde henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Konseri izlemeye gelen bazı kişiler arasında başlayan sözlü tartışma kısa süre içerisinde büyüdü.

Kültürpark’taki kalabalığın arasında tarafların birbirine girmesiyle tartışma arbedeye dönüştü. Yıldız Tilbe konserinde yaşanan kavga sırasında çevrede bulunan bazı kişiler panik yaşarken, o anlar izleyicilerin cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

Yıldız Tilbe konserindeki kavgaya polis müdahale etti

İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki konser alanında kavganın büyümesi üzerine emniyet güçleri devreye girdi. Polis ekipleri kalabalığın arasına girerek taraflara müdahale etti.

Yıldız Tilbe konserinde taşkınlık çıkardığı belirtilen kişiler polis tarafından konser alanından uzaklaştırıldı. Ekiplerin müdahalesiyle kavganın daha fazla büyümesinin önüne geçildi.