Haber Merkezi- Zekeriya Yapıcıoğlu, "Aldığımız her belediyeyi Gazze'deki belediyelerle kardeş belediye ilan edeceğiz" şeklindeki açıklamasının ardından partililere hitap etti. Genel Başkan, şunları söyledi:

"Var gücümüzle çalışalım, siyasi gücümüzü olabildiğince arttıralım. Belediyeleri kazanalım ve her birini Gazze Şeridi'ndeki bir belediye ile kardeş belediye ilan edelim. İnşallah araya bir köprü kuralım ve elimizdeki bütün imkanı oradaki kardeşlerimiz için kullanalım. 31 Mart yerel seçimleri sadece bir belediye başkanlığı seçimi değildir. Allah'ın izniyle çok iyi bir sıçrama yaparak güzel bir sonuç elde edersek, bu sadece belediyeleri kazandığımız şehirlere değil, bütün bir memlekete tesir edecek. Hatta sınırlarının ötesine, İslam coğrafyasına da olumlu manada etkileri olacaktır. Gazze'nin daha fazla yardım alabilmesi, Aksa'nın bir an önce hürriyetine kavuşabilmesi için gecemizi gündüzümüze katarak ve bu işi başarabileceğimize inanarak sokağa inip her bir vatandaşımıza dokunacağız."

Anket Sonuçları: ABD'deki Müslümanlar hangi adayı tercih ediyor? Anket Sonuçları: ABD'deki Müslümanlar hangi adayı tercih ediyor?

Siyasi partinin kuruluşundan bu yana geçen 11 yılı değerlendiren Yapıcıoğlu, 2012'nin sonunda "Dürüst Siyaset Gerçek Adalet" şiarıyla yola çıktıklarını hatırlattı. "Dalga dalga büyüdük" diyen Yapıcıoğlu, ilahi rızayı hedefleyerek "hedefimiz adaleti yeniden tesis etmektir" dediklerini belirtti.

Partisinin belediyecilik anlayışını vurgulayan Yapıcıoğlu, "Bizim belediyelerimizde Allah'ın izniyle rüşvet ve yolsuzluk asla olmayacaktır. Bizim belediyelerimizde hizmetler adil bir şekilde yapılacak. Bizim belediyelerimizde hiç kimseye zerre kadar haksızlık yapılmayacak, adam kayırmacılık olmayacak, hizmetler ihtiyaca göre dağıtılacak." şeklinde konuştu.

Daimi ve değişmez gündemlerinin Gazze olduğunu vurgulayan Yapıcıoğlu, 121 gündür devam eden Gazze'deki katliama dikkat çekti. Siyasetlerinin merkezinde insanın bulunduğunu söyleyen Yapıcıoğlu, "Biz inşallah doğrudan, Hakk'tan ayrılmayacağız. Allah'ın izniyle doğru kimden gelirse gelsin biz doğrunun tarafında yer alacağız. Yanlışı da kim yaparsa yapsın o yanlışı eleştireceğiz." ifadelerini kullandı.

Editör: Ömer Faruk