Haber Merkezi - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, çeşitli kadrolara yapılacak personel alımı için başvuruları almış ve vatandaşların merakla beklediği sonuçları açıklamıştır. Peki, sonuçlara nasıl erişilecek ve atanan personeller ne zaman göreve başlayacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın daha önce yayınladığı ilanlarla başlayan iş başvuru süreci tamamlanmıştır. İlan edilen kadrolarda görev almak isteyen adaylar başvurularını gerçekleştirmiş ve süreç sona ermiştir.

Bakanlık bünyesinde alınacak olan personellerin belirlendiği sonuç sistemine "isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresinden erişilebilir.

Konuyla ilgili olarak Bakan Göktaş, "Yeni çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz. Türkiye Yüzyılı'nda 'Güçlü Birey, Güçlü Aile, Güçlü Türkiye' anlayışıyla hep birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyük ailemize hoş geldiniz." ifadelerini kullanmıştır.

İzmit'te Midyeci Ahmet Yerine Yeni İki Mekan! İzmit'te Midyeci Ahmet Yerine Yeni İki Mekan!

Sözleşmeli olarak göreve başlayacak olan personelin işlemleri için bayramdan sonra gerekli duyuruların yapılması beklenmektedir.