Güncel

Antalya'da Endişe Veren Gelişme: 4 Günde 5 Ceset Bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesi sahilinde iki farklı noktada bulunan 2 cesetle birlikte, kent genelinde son 4 günde toplam 5 ceset ortaya çıktı. Olayın ardında merak uyandıran detaylar haberin devamında.

Abone Ol

Antalya'nın Manavgat ilçesinin sahilinde, Çenger Mahallesi ve Denizkent Mahallesi'nde iki ayrı noktada toplam 2 ceset bulundu. Saat 13.00 sıralarında yapılan ihbarla birlikte olay yerine jandarma, sahil güvenlik ve sağlık ekipleri sevk edildi. Her iki cesedin de üzerinde kimlik bulunmaması ve cinsiyetlerinin belirlenememesi dikkat çekti. Cesetler, incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Antalya genelinde ise son 4 günde 5 cesetin bulunması endişe yaratırken, Serik, Manavgat ve Alanya sahillerinde 73 kilometrelik mesafede bu olayların yaşandığı belirtildi. Geçen çarşamba günü Manavgat'ın Çenger Mahallesi sahilinde başı ve kolu olmayan cesedin bulunmasının ardından aynı gün Alanya'nın Konaklı sahilinde belden yukarısı olmayan bir çocuk cesedi ortaya çıkmıştı. Bugün de Serik ilçesinin Kadriye Mahallesi'nde sahilde bulunan kadın cesedinin, Antalya'da 12 gün önce kaybolan M.Ş.E.'a (18) ait olma ihtimali üzerine, ailesinden DNA örneği alınacak. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı.