Güncel

Diyarbakırlı Ramazan Hoca Cinayetinin Ardındaki Şok Edici İtiraflar: Katilin İfadesi Ortaya Çıktı!

İstanbul'un Fatih ilçesinde çay ocağında vahşice katledilen Diyarbakırlı Ramazan Hoca'nın katili olarak tutuklanan Erkan B.'nin şok edici ifadesi ortaya çıktı. Katil, Ramazan Pişkin'i tanımadığını ve kendisine cinsel saldırıda bulunan Afgan biri zannettiği için cinayeti işlediğini itiraf etti.

Abone Ol

Görsel Haber-İstanbul'un Fatih ilçesinde çay ocağında vahşice katledilen ve Diyarbakırlı Ramazan Hoca olarak tanınan Ramazan Pişkin'in katili olarak yakalanan Erkan B., verdiği ifadede olaya ilişkin şok edici açıklamalarda bulundu. Savcılığa verdiği ifadesinde Erkan B., Pişkin'i tanımadığını ve cinayeti işlemesinin nedenini açıklarken olayın arka planında karmaşık bir hikayenin olduğunu ortaya koydu.

Erkan B.'nin ifadesine göre, kendisi ile daha önce ailesinin yanında çalıştığı için tanıştığı Afgan uyruklu Saboor Murad isimli bir kişiyi, Ramazan Pişkin sanarak cinayeti işlemiş. İfadesinde, Saboor Murad isimli kişinin kendisine uyuşturucu maddeler vererek cinsel istismarda bulunduğunu ve bu nedenle Pişkin'i öldürdüğünü iddia etti. Ancak Erkan B., bu istismara ilişkin herhangi bir şikayetinin bulunmadığını ve sadece ailesine anlattığını belirtti.

Katil Erkan Baykutun ifadesi

"Ramazan Pişkin'i tanımıyorum. Ben kendisini Afgan uyruklu Saboor Muradı kişi zannettim. Saboor isimli kişiyi babamın yanında çalıştığı için tanıştım. Kendisi beni evine davet ederdi. Bana sigara içtiğimi bildiği için uyuşturucu hap ve Afgan macunu olarak bilinen maddelerden veriyorlardı. Ben kendimi kaybediyordum. Bu kişiler tarafından 2017-2021 tarihleri arasında cinsel istismara da uğradım. Bu istismara ilişkin herhangi bir şikayetim bulunmamaktır. Sadece aileme anlattım" dedi.

Haber Merkezi