Güncel

Kassam Tugayları, Gazze'de casus İHA'sı düşürdü

Kassam Tugayları, Gazze semalarında, işgalci düşmanın "Skylark-2" casus İHA'sını düşürdüklerini duyurdu.

Abone Ol


Kassam Tugayları, Aksa Tufanı Harekatı'nın 83. gününde Gazze'deki çeşitli bölgelerde düşman askerlerini ve araçlarını hedef almaya devam etti. Tugaylar ayrıca, bugün Gazze'de casus İHA'sını düşürdüklerini duyurdu.

Kassam Tugayları'nın yaptığı açıklamada, "Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Tel el Zaatar bölgesinin kuzeyinde, düşman istihbarat görevinde bulunan Skylark-2 keşif uçağını düşürdük." ifadesi yer aldı.

Gün içinde Kassam Tugayları'ndan yapılan diğer açıklamalarda, çeşitli işgal askerleri ve düşman araçlarını roketlerle ve patlayıcılarla hedef aldığı belirtildi. Kassam operasyonlarında bazı işgal askerlerinin öldüğü ve yaralandığı bildirildi.

Dün, Kassam Tugayları'nın Gazze semalarında gerçekleştirdiği operasyonlardan bahsedilen açıklamada, Gazze Şehri'nin kuzeyinde ve Cibaleyi Kampı'nın doğusunda iki işgal helikopterinin Sam-18 füzeleriyle hedef alındığı ifade edilmişti.

Ayrıca, Kassam Tugayları, gün içinde mücahitlerin Gazze Şeridi'nin merkezindeki Bureyc mülteci kampının doğusuna giren düşman askerlerini ve araçlarını hedef aldığı anları da paylaştı.

İslami Cihad'ın askeri kanadı Kudüs Seriyyeleri de gün içinde işgalcileri füze ve havan toplarıyla hedef aldı.