Güncel

Sapkın nonoş lobisinin (lgbt) Dernek Başkanı, çocuk tacizinden tutuklandı

Nonoş lobisinin (LGBT) Dernek Başkanı olan Sean Edward Leonard Gravells, Kanada'da çocuk tacizi ve çocuk pornosu suçlarından dolayı tutuklandı.

Abone Ol

39 yaşındaki Gravells, 16 yaşından küçük bir çocuğu alıkoymak ve taciz etmekle suçlanıyor. LGBT derneği NPSS, Gravells hakkındaki soruşturmanın ortaya çıkmasının ardından, Gravells ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını belirten bir açıklama yayınladı. Dernek, Gravells'in artık topluluğu yönetmediğini iddia ederek, çocuklara yönelik suçlarla ilgilerinin olmadığını vurguladı.

Sınırları zorlayan bu sapkın bireyler, geçtiğimiz yıl Almanya'da düzenlenen bir etkinlikte çocuklara yönelik suçları 'taciz' olarak tanımlamanın gerekli olmadığını savunarak, 'hayvanlarla seks' eylemini destekledi. Bu sapkınlar, insanın hayvanlarla kurduğu duygusal bağın cinsel ilişkiye dönüşebileceğini ileri sürmüştü.

Geçtiğimiz yıl Amerikan basınında ortaya çıkan bir skandala göre, William Dale Zulock ve Yahudi Zachary Jacoby Zulock adlı sapkınlar, evlat edindikleri 9 ile 11 yaşındaki iki çocuğa 2 yıl boyunca tecavüz etmişlerdi.

Georgia LGBT örgütünün iddia edilen 'onur üyeleri', evlat edindikleri çocuklara tecavüz edip bu suçları kaydederek aşağılık pedofil fantezilerini sosyal medyada paylaşmışlardı.