Güncel

Televizyon Dünyasında Devrim: Fox TV'den Şok İsim Değişikliği – İşte Yepyeni Kimliği 'Now TV'!

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşçı, Fox TV kanalıyla ilgili son kararı duyurdu. Fox TV'nin adının değiştirilmesiyle ilgili yapılan bu değişiklik sonucunda kanalın yeni ismi nedir? Fox TV, şimdi Now TV olarak mı anılacak ve bu değişiklik neden gerçekleşti? İşte o paylaşım...

Abone Ol

Görsel Haber- Fox TV'de Büyük Değişim: Yepyeni Bir Başlangıç!

Televizyon dünyasının önde gelen kanallarından Fox TV, heyecan verici bir kararla isim ve logo değişikliğine gitti. RTÜK Üyesi İlhan Taşçı, sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile Fox TV'nin artık "Now TV" olarak adlandırılacağını açıkladı. Bu radikal değişiklik, RTÜK tarafından onaylandı ve televizyon severler arasında merakla beklenen "Fox TV, Now TV mi oldu?" sorusunu gündeme getirdi.

İlhan Taşçı'nın paylaşımında, Fox TV'nin logo değişikliğine giderek Now TV'ye dönüşmesinin arkasındaki nedenlere dair bilgiler de yer alıyor. RTÜK'ün bu değişikliği uygun bulmasıyla birlikte, televizyon izleyicileri artık Fox TV'nin yeni yüzüyle tanışacak.

Özellikle dikkat çeken bir ayrıntı ise İngilizce olan "NOW" kelimesinin Türkçe'deki anlamı olan "şimdi"ye denk gelmesi. Bu isim değişikliğiyle birlikte Fox TV, izleyicilere şimdiye odaklanan bir içerik sunma sözü veriyor.

Fox TV'nin yeni adı ve logosuyla birlikte televizyon dünyasında nasıl bir etki yaratacağı büyük bir merak konusu. Now TV, televizyon severlere neler sunacak? İşte tüm detaylar haberimizde!

Haber Merkezi