Güncel

Ümit Özdağ'dan Çanakkale'de Sığınmacı Politikasına Tepki Gösterme Çağrısı! Kayseri yetmedi memleketi karıştıracak!

Abone Ol

Kayseri'de yaşanan olayların ardından Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Olayların bu noktaya gelmesinin nedeni, hiç şüphesiz şımartılan Suriyelilerin tecavüzcüyü polise vermeyip direnmesidir." yorumunu yaptı.

Özdağ, 6 yaşındaki Suriyeli bir kız çocuğunun başka bir Suriyeli tarafından taciz edilmesiyle başlayan olayların, AKP'nin kontrolsüz sığınmacı/kaçak politikasının büyük bir öfke birikimine neden olduğunu belirtti.

Kayseri gibi milliyetçi ve muhafazakar bir şehirde bile bu kadar öfke birikiminin tehlikeli olduğunu vurgulayan Özdağ, 13 milyon sığınmacı ve kaçağın ülkelerine dönme vaktinin geldiğini söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, 8-9 Ağustos 2024'te Çanakkale'de 57. Alay karargahının olduğu yerde, 13 milyon sığınmacının vatanlarına dönmesini talep eden herkesi davet ediyor. Etkinlikte, 1915'teki işgal girişimini durduran atalar anılacak ve sığınmacı politikasına karşı tepkiler dile getirilecek.

Özdağ, öfke ve kararlılığın kent sokaklarında provokasyonlara açık şekilde değil, tarihi savaş meydanlarında ve seçim sandıklarında gösterilmesi gerektiğini belirtti.