Kayıp Narin bulundu mu? Küçük çocuğa ilişkin yeni bir ihbar geldi. Kayıp Narin bulundu mu? Küçük çocuğa ilişkin yeni bir ihbar geldi.

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürü Remzi Bircan, Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı tarafından 2025 Hac takviminin ilan edildiğini açıkladı. Buna göre, 4 Ekim 2024'te heyetler halinde Cidde'de protokol görüşmeleri başlayacak. 2024 yılında yaşanan deneyimlerin değerlendirilerek 2025 Hac organizasyonunun daha mükemmel hale getirilmesi için önerilerin Suudi Arabistan Hac ve Umre Bakanlığı'na iletilmesi planlanıyor.

13 Ocak 2025'te Büyük Hac Kongresi'nin yapılacağını belirten Bircan, bu kongrenin ardından oteller, otobüs firmaları ve Arafat'ta hizmet verecek şirketlerle görüşmelerin başlayacağını söyledi. Mayıs ayının ilk günlerinden itibaren ise 2025 Hac sezonunun hazırlıklarına resmen başlanacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı, Temmuz ayının başından itibaren yeni kayıtlar almaya başlayacak ve önceki yıllarda kayıt yaptıran vatandaşlardan güncel bilgilerini talep edecek. Kuraya katılacak olanların belirlenmesiyle birlikte 2025 Hac organizasyonu, devlet ve milletimizin onuruna yakışır bir şekilde gerçekleştirilmek üzere hazırlıklara hızla devam edecek.

Kaynak: Görsel Haber