Blinken: "Eygi, İsrail'in Öldürdüğü İkinci ABD Vatandaşı ve Bu Kabul Edilemez" Blinken: "Eygi, İsrail'in Öldürdüğü İkinci ABD Vatandaşı ve Bu Kabul Edilemez"

Bu yaz döneminde Suudi Arabistan Pro Lig takımlarından Al Taee'ye transfer olan Robert Bauer'ın İslam'a geçişi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Bauer, yaptığı paylaşımda şunları söyledi: "Bugün bana mesaj atan tüm insanlar için eşim ve onun ailesi sayesinde İslam ile tanıştım. Uzun yıllar oldu ve bu yolculukta bana yardım ettiğiniz ve cesaretlendirdiğiniz için hepinize minnettarım."

İslam'a geçen Robert Bauer'i tebrik ediyor, ailesi ve sevenleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir hayat geçirmesini diliyoruz. Bauer, paylaşımında İslam'ı tanıma ve hak dinle buluşma sürecinde eşinin ve eşinin ailesinin büyük destek olduğunu vurguladı.

Görsel Haber olarak, Robert Bauer ve ailesine, Kur'an ve sünnet rehberliğinde nurlu bir yaşam sürmelerini dilerken, dua ederken İslam ümmetinin birliği, beraberliği, huzur ve düzeni için dualarını esirgememelerini umuyoruz.

Editör: Ömer Faruk