Esenler Belediyesi, 18 Nisan Dünya Amatör Radyocular Günü'nde, radyo tutkunlarını ağırladığı keyifli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Esenler Dörtyol Meydanı'nda oluşturulan sahne, radyoculuğa ilgi duyan vatandaşları mikrofon başına çağırdı ve programa büyük ilgi gösterildi. Program, Radyo Esenler programcıları Umut Kuzkaya ve Musa Ada'nın sunumuyla gerçekleşti ve vatandaşlar canlı yayın heyecanını deneyimleme fırsatı buldular.

Radyo Esenler programcılarından Umut Kuzkaya, etkinlikle ilgili, "Heyecanımız her sene tazelendi. Bu yıl da genç kardeşlerimizle radyoya olan ilgi ve bağlarını konuşup tavsiyelerde bulunduk. Bu tür etkinlikler sadece radyoculuk olarak değil, iş hayatındaki ilişkilerde özgüven kazandırmak açısından da önemlidir." şeklinde konuştu.

İsrail'den Reisi'nin Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama: "Bizim Bir Dahlimiz Yok" İsrail'den Reisi'nin Helikopter Kazasıyla İlgili Açıklama: "Bizim Bir Dahlimiz Yok"

Musa Ada ise, "Esenler Dörtyol Meydanı'nda yapılan bu etkinlik gerçekten coşkulu bir deneyimdi. Gençlerin burada gösterdiği enerji ve ilgi gelecekte büyük başarılara gebe." dedi.

Esenler Belediyesi'nin düzenlediği eğitimler sonucu radyoculuk alanında kendini geliştiren lise öğrencisi Rumeysa İmam ise, "Eğitimler sayesinde heyecanımı yendim ve şu an radyoculuk konusunda geleceğe dair hedeflerim var. Bu etkinlik, bizler için önemli bir ilk adım niteliği taşıyor." şeklinde konuştu.